Termeni Si Conditii

Dreptul de autor asupra continutului acestui site apartine in totalitate Lease Cars Solutions SRL sau partenerilor sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris exprimat de catre Lease Cars Solutions SRL ori de catre titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Lease Cars Solutions SRL.

1. Termeni:

Lease Cars Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica, de a actualiza acesti termeni, unilateral, fara vreo informare prealabila. Schimbarile intra in vigoare in momentul publicarii pe acest site. In cazul in care continuati sa vizitati acest site si dupa modificarea acestor termeni inseamna ca sunteti de acord cu schimbarea acestora.

2. Servicii:

Siteul www.leasingautorulate.com ofera publicului larg posibilitatea de a vizualiza anunturi publicate gratuit cu autoturisme de la diferiti parteneri de-ai detinatorului de drept.

Autoturismele se pot vizualiza in functie de timpul si locatia detinatorilor acestora.

Lease Cars Solutions SRL este implicata in mod direct in intocmirea documentatiei necesare pentru finantarea autoturismelor prin intermediul societatii …

Datele dumneavoastra de contact, introduse in formularul de pe site-ul leasingautorualte.com, vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. Acestea vor fi utilizate in scopuri proprii, in vederea identificarii unei necesitati in achizitionarea unui autoturism prin leasing operational de la …

3. Leasing operational

Prin intermediul site-ului www.leasingautorulate.com orice vizitator poate solicita finantare pentru achizitionarea unui autoturism, sau mai multora, prin varianta de leasing operational oferita de …. Acestuia nu i se poate oferi garantia finantarii cu un avans minim, in functie de bonitatea fiecaruia se stabileste avansul minim care poate fi achitat.

Conditiile finantarii sunt comunicate prin intermediul administratorilor site-ului.

4. Garantii:

Lease Cars Solutions SRL nu garanteaza ca autoturismele prezente pe site-ul leasingautorulate.com sunt in stocurile partenerilor.

Lease Cars Solutions SRL nu va garanteaza ca vizitatorii, fie persoane fizice sau juridice, vor obtine finantare pentru autoturismele dorite in termenii si conditiile dorite de acestia. Bonitatea acestora influenteaza in mod direct proportia intre avansul achitat si valoarea ratelor lunare.

5. Administrarea

Lease Cars Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul acestui site.

Pentru modificari si publicari anunturi pe site puteti contacta administratorul acestui site prin intermediul paginii de contact.