Te sunam Noi Completeaza formularul si in cel mai scurt timp un consultant te va contacta. Primesti consultanta gratuita la achizitionarea oricarui autoturism, indiferent daca este la noi pe site sau la un alt dealer!
Predare leasing auto

Predare leasing auto

Predare leasing auto pot face doar clientii care au contractat un autoturism in leasing!

De obicei, societatile de leasing impun o perioada minima din contract dupa care se poate face predarea de leasing sau cesionarea contractului. Aceasta perioada este impusa de legislatie, o perioada mai mica de un an este considerata inchiriere si iese din incidenta unui contract de leasing.

Beneficiarul contractului de leasing care solicita predare leasing auto prefera sa renunte la autoturismul contractat din diferite motive, fie ca inlocuieste autoturismul cu un altul sau ca nu mai poate achita ratele in continuare. Beneficiul pe care il urmareste este recuperarea unei sume de bani, din cea achitata pana in acel moment. Acea suma de bani este incasata de la noul beneficiar al contractului.

Majoritatea beneficiarilor care cauta variante de predare leasing auto sunt convinsi ca bunul va fi achizitionat la o valoare mai mica decat cea a pietei, in acel moment. Dupa cum stim, pretul este dat de deprecierea pe care o are autoturismul in acel moment, depreciere care se face in functie de vechime si rulajul avut.

In situatia in care doriti sa renuntati la contractul de leasing pe care il aveti, din varii motive, suntem aici ca sa va ajutam in gasirea clientului potrivit. Oamenii cauta beneficiile, noi i le oferim.

Avantajul major pe care il are un beneficiar al unui leasing cand face o predare leasing auto este ca nu intra in incidenta de plata cu societatea de leasing, in caz de neplata. Cum situatia economica in tara noastra este imprevizibila, iar legislatia se schimba frecvent, imposibilitatea de plata poate bate la usa oricui, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Important este sa stim cum sa gestionam o situatie critica si sa luam cea mai buna decizie. Decat sa intri in imposibilitate de plata si sa ai istoric negativ in relatia cu sistemul bancar, cea mai buna varianta este sa cesionezi contractul de leasing, adica sa apelezi la predare leasing auto, ca sa mai recuperezi o parte din cheltuielile avute cu autoturismul. Pentru situatiile critice si simpla cesionare fara a solicita un avans este avantajoasa, decat sa ajungi la imposibilitate de plata, riscand relatiile viitoare cu tot ce inseamna sistem bancar. In caz de reziliere anticipata a contractului pe motiv de neplata urmarile sunt mai costisitoare decat cesionarea contractului fara sa soliciti un avans.

Pentru tot ce inseamna predare leasing auto sau cesionare contract leasing suntem alaturi de tine in gasirea variantei care te avantajeaza cel mai mult!

Important este sa comunicam din timp, ca sa avem timp sa obtinem beneficiile dorite.

 

Comentarii

Cautare in curs de procesare.Va rugam asteptati...