Te sunam Noi Completeaza formularul si in cel mai scurt timp un consultant te va contacta. Primesti consultanta gratuita la achizitionarea oricarui autoturism, indiferent daca este la noi pe site sau la un alt dealer!
Leasingautorulate.com in revista Tabu Men

Leasingautorulate.com in revista Tabu Men

Cum sa cumperi inteligent o masina second hand?

Poti afla in revista Tabu de aprilie care este impartita, de data aceasta in doua, jumatate fiind Tabu Men, dedicata barbatilor. In Tabu Men vei putea citi un articol de doua pagini cu trucuri si sfaturi care te vor ajuta sa faci o investitie inteligenta cand  va fi vorba de achizitia unei masini second hand.

De ce poate fi foarte avantajos sa cumperi o masina second hand in detrimentul unei noi, cum poti sa ai o masina care sa te reprezinte in ciuda faptului ca pretul pare prea mare pentru a o cumpara cash, cum poti analiza o masina inainte sa o cumperi si de ce esti numai la un pas distanta de a avea in mana cheile de la masina pe care o visezi poti afla din acest articol, iar pentru mai multe detalii referitoare la modalitatile de finantare, te asteptam sa ne contactezi.MEN Cars spread nou

Comentarii

Cautare in curs de procesare.Va rugam asteptati...