Te sunam Noi Completeaza formularul si in cel mai scurt timp un consultant te va contacta. Primesti consultanta gratuita la achizitionarea oricarui autoturism, indiferent daca este la noi pe site sau la un alt dealer!
Noul FORD S-Max este aici!

Noul FORD S-Max este aici!

Ok, este un mono-volum, dar mereu a fost cel mai interesant din segment.

Acesta este noul Ford S-Max. Bine poate ca o masina din acest segment nu trezeste entuziasmul pe care l-ar trezi o masina sport, dar cand vine vorba de transportat o familie numeroasa Ford S-Max a fost mereu un invingator. Acest lucru poate explica si decizia inginerilor de la Ford, de a nu modifica radical vechiul model. Noul S-Max este la fel de incapator ca vechiul model, iar forma acestuia a ramas neschimbata. Singurele aspecte diferite pe care le vei observa sunt liniile laterale care dau conturul geamurilor si forma aripilor fata.

In ceea ce priveste partea frontala a masinii se pot observa noile faruri si noua grila pe care Ford a decis sa le impuna in
intreaga gama de autoturisme. In spate se evidentiaza noile stopuri si bara spate care pare ca se prelugeste mai mult decat la vechiul model (probabil un mic artificiu menit sa mareasca spatiul de depozitare din portbagaj).

In interior, noul S-Max urmeaza actuala filozofie Ford, si anume integrarea a ultimelor tehnologii din domeniu. Atat cel de-al doilea rand de scaune cat si al treilea ( Ford S-Max are 7 locuri disponibile pentru pasageri) se pot rabata electric. Exista airbaguri laterale pentru pasagerii din spate si intreaga gama Ford de dotari pentru siguranta sunt disponibile pe acest model.
Asemenea noului Ford Focus, exista numeroase dotari dintre care reamintim „lane keeping”( masina se mentine singura pe banda de rulare), „crash avoiding warnings”( senzori care te anunta cand un accident este iminent) si self-parking ( masina parcheaza singura). Alte dotari mai luxoase pot fi alese din lista de optiuni cum ar fi hayonul electric care se deschide fara sa fie nevoie sa il atingi. Tot ce trebuie sa faci este sa iti misti piciorul sub bara spate si hayonul se va deschide automat.
Printre optiuni se numara si scaunele incalzite, racite dar si cele cu masaj.

Motivul pentru care ne place actualul model S-Max nu este dimensiunea acestuia, ci faptul ca pentru o masina atat de mare, Ford S-Max se manevreaza excelent. Ford nu a anuntat inca, dar zvonurile sunt ca noul model va dispune de un sistem de directie electric. Acest lucru iti va fi de folos cand vei conduce masina in oras, la viteze mici, insa testele facute
cu masinile care dispun de sistem de directie electric au aratat faptul ca la viteze mari directia nu este foarte precisa.

Motorizarile pe care le vor putea alege clientii noului Ford S-max nu au fost confirmate inca de producator, dar ne putem astepta la motorul diesel de 2 litri dar si la noul motor EcoBoost de 1,5 litri si 180 de cai putere. Exista zvonuri care sustin ca un motor de 2 litri pe benzina capabil sa dezvolte pana la 247 de cai putere este posibil in viitor. De asemenea, in viitor se asteapta si o varianta de Ford S-Max cu tractiune integrala pe variantele diesel.

Ford va lansa oficial noul S-Max in cadrul Salonului International de la Paris de la inceputul lunii octombrie.

lansare noul ford s max leasing auto second hand lansare noul ford s max leasing auto second hand fata dr

lansare noul ford s max leasing auto second hand fata interiorSursa: topgear.com

 

Comentarii

Cautare in curs de procesare.Va rugam asteptati...