Preluare leasing auto

Preluare leasing auto ?

Esti interesat de achizitionarea unui autoturism in conditii mai avantajoase?

Avem solutia care avantajeaza pe toata lumea! Chiar daca esti persoana fizica sau persoana juridica poti beneficia de un sistem avantajos de leasing, indiferent daca poti face dovada realizarii unui venit sau nu.

Pentru persoane fizice sistemul de preluare leasing auto se face simplu, cu un set minim de documente: copie CI, 3 facturi de utilitati de la adresa de domiciliu (din buletin) si adeverinta de venit (daca exista). In cazul in care esti persoana fizica si nu ai venituri declarate in Romania, lucrezi in strainatate sau esti administrator de societate si nu esti angajat, avansul pe care il vei achita este cu aproximativ 5% mai mare decat al unei persoane fizice cu venit. Atat, este singurul impediment.

Pentru persoane juridice, sistemul de preluare leasing auto implica urmatoarele: societate cu o vechime de cel putin 6 luni si activitate fara incidente de plata cu CEC-uri si bilete la ordin.

preluare leasing autoPreluarea de leasing se face doar in cazul in care un client de-al nostru solicita cesionarea contractului care se afla in derulare. In caz contrar, puteti beneficia de un contract nou de leasing, indiferent de autoturism. O preluare de leasing auto este avantajoasa din simplul motiv ca avansul se poate negocia cu beneficiarul initial al contractului. Practic, el nu mai doreste sa achite ratele, sau nu mai poate suporta financiar acel cost, si doreste cesionarea contractului. In acel moment, valoarea pe care o mai are de achitat din autoturism ti se transfera, esalonandu-se pe o perioada de 57 de luni. Din acel moment o sa platesti rate cu mult mai mici decat avea el, avansul i-l vei achita lui, si vei avea costuri mai reduse decat le-a avut. Beneficiarul anterior platea rate raportate la o valoare a bunului mai mare decat tine, si asigurarea CASCO pe masura.

O preluare de leasing auto ajuta ambele parti: beneficiarul anterior isi recupereaza din avansul achitat la semnarea contractului (daca doreste) si isi diminueaza costurile cu rata lunara, iar noul beneficiar plateste rate pentru un autoturism la o valoare mai mica comparativ cu valoarea de piata a bunului.

Doresti o preluare leasing auto? Contacteaza-ne acum si-ti gasim cea mai buna varianta care te avantajeaza!

Doresti predare leasing autoContacteaza-ne si gasim clientul impreuna!