Leasing Auto second hand si noi, fara SCORING bancar, doar 6.5% DAE

Oferim leasing pentru autoturisme second hand si noi, fara dovada realizarii unui venit!

leasing auto rulate rols copy

Criteriile acordarii:

– Avans intre 15-50%, in functie de bonitatea clientului
– Perioada de finantare de 57 de luni
– Putem finanta autoturisme rulate de la orice dealer, mai noi de 2009 si care sa nu aiba un rulaj mai mare de 130.000 km
– Aprobarea dosarului se face in cel mult 48 de ore
– Ratele lunare si FIXE pe toata perioada contractuala
– Conditii clare, transparente: In temeiul OG51/1997 ai garantat dreptul de transfer al proprietatii la sfarsitul perioadei contractuale

Se pot finanta persoane fizice care lucreaza in strainatate sau care NU au venituri declarate in Romania, persoane fizice cu contract de munca in Romania si persoane juridice cu vechime de cel putin 6 luni.


Acceseaza un leasing rapid, transparent, sigur si flexibil!

Completeaza formularul din partea de sus a site-ului si te sunam noi. Oferim consultanta GRATUITA in achizitionarea oricarui autoturism!

leasing auto rulate peugeot copy

Peste 5000 de clienti au ales finantarea MyLease din 2009 si pana astazi. Vrei sa conduci masina mult visata chiar daca nu dispui de toti banii pentru plata integrala? Suntem aici pentru tine.

Informeaza-te corect si ia decizia care te avantajeaza cel mai mult:
– Esti persoana fizica si nu dispui de toti banii pentru achizitionarea cash a unui autoturism? Primesti finantare chiar daca nu ai venit in tara!
– Esti persoana juridica si nu doresti blocarea unei sume considerabile intr-un autoturism? Stii cel mai bine ca banii produc alti bani. De ce sa ii dai pe un autoturism cat timp poti plati un avans si restul in rate? In plus, ai si deductibilitate integrala conform legislatiei in vigoare.

TE SUNAM NOI!

Completeaza formularul de mai sus si te vom contacta in cel mult 24 de ore!